Vitra V-Care vervangt Geberit AquaClean douchewc.

Deze klant was in de markt voor een upgrade van zijn huidige douchewc naar een Vitra V-Care comfort, omdat deze het helaas had begeven en onderdelen te duur waren om te vervangen. De klant had een Geberit AquaClean Balena 7000, een staande douchewc die opgehangen was zonder inbouwreservoir, dus moesten we ook een Geberit UP inbouwreservoir plaatsen. Omdat de toiletruimte niet al te groot was, hebben we gekozen voor een ruimtewinnend inbouwreservoir, de UP720. En na de installatie vertelde de klant dat nu er zelfs meer ruimte was dan eerst, dus dat was al de eerste winst.

De tweede winst zat hem in de functies van de Vitra V-Care. Eerst had de klant nog gekozen voor de GROHE Sensia Arena, echter miste deze een verwarmde bril, en dat vond de partner van de klant niet zo’n slim idee. Dus kwamen ze uit op de VCare douchetoilet omdat deze wel een verwarmde bril heeft en verder alle functies heeft van de GROHE. Zelf vinden we de Vitra ook iets mooier, maar dat is persoonlijk.

De installatie is tegelklaar opgeleverd, er moet door de klant nog een keuze gemaakt worden voor tegels, maar de klant wilde graag alvast de voordelen van een douchewc thuis hebben, dus is de installatie werkend opgeleverd. Is de Vitra V-Care douchewc niet een plaatje?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie