Restaurant Vattenramen installeert TOTO Washlet EK 2.0 douchewc’s

Ramen restaurant Vattenramen heeft naast het heerlijke eten ook de Japanse toiletcultuur behouden door twee TOTO Washlet EK 2.0 douchewc’s te laten installeren in hun gastentoilet.

Bezoekers kunnen nu kennismaken met douchewc merk TOTO, dat onder andere technologisch leidinggevend is op het gebied van douchetoiletten. Het is  dus niet verwonderlijk dat Vattenramen Frissebips heeft gevraagd deze washlets te leveren, om zo hun klanten het allerbeste van Japanse technologie te geven. En een technologisch hoogstandje is het zeker.

Zo is deze Japanse toilet voorzien van een verwarmde toiletbril, een geurzuiveringsfunctie die start wanneer de gebruiker plaatsneemt op de bril, een fijne föhn en kunt u het water van de sproeiers op 5 verschillende niveau’s instellen. Uiteraard is de temperatuur van het water in te stellen alsmede de föhn en de warmte van de brilzitting. Heeft u liever de verwarming uit, dat kan ook. De positie van de sproeier van deze douchetoilet kan worden ingesteld bij zowel de billen wash alsmede de dames wash.

De douch wc is voorzien van een oscillerend massagemenu (heen en weer bewegende sproeier) en na gebruik wordt de sproeier hygiënisch gereinigd met warm water. De bidet heeft een slimme lerende functie om de instellingen te onthouden en de aansturing van deze washlet gaat via de overzichtelijke zijconcole. Voor gebruik zal deze Japanse washlet van TOTO de closetpot sproeien om te verminderen dat er vuil aan de toilet blijft hangen, iets dat de Japanners ‘Pre Mist’ noemen. En mocht de douchewc een langere tijd niet gebruikt worden, dan zal deze automatisch in de spaarstand worden gezet waardoor er een minimaal verbruik is van ca 0,5 Watt.

Lees meer informatie over de  TOTO Washlet EK 2.0 douchewc’s door op de link te klikken…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie