Plaatsing Maro stroomloze mechanische douche-wc

Onze installateur Chris heeft flink zijn best gedaan om de esthetiek van deze toilet te waarborgen bij het installeren van de Maro stroomloze mechanische douche-wc. De leidingen zijn erg strak aangelegd en de wc bril is goed uitgelijnd op de closet. De beste douchewc die paste bij deze staande toilet was de Maro D’Italia FB108 en dat is de ronde bidetbril. De klant heeft gekozen voor deze mechanische bidet vanwege de kwaliteit van de sproeiers en het feit dat de bril een soft close mechanisme heeft. En omdat er ook een lady douche op zit die eenvoudig is aan te sturen met de hendel aan de zijkant, is het comfort optimaal.

In 3 versies verkrijgbaar, deze bidetdouche past altijd.

De Maro FB series zijn er in 3 versies waardoor er altijd een bidetdouche past. De Maro D’Italia FB108 stroomloze douchewc is onze hoogwaardige maar betaalbare mechanische bidet toilet die eenvoudig is aan te sluiten. De rond gevormde Maro FB108 douchetoilet heeft een slank design en de ingebouwde sproeiers starten automatisch bij gebruik. De douche-wc van Maro is gemaakt van antibacterieel Polypropyleen en de zitting heeft een luxe soft close sluiting.

De Maro D’Italia FB-series hebben geen stroom nodig en behouden toch een hoog reinigingsniveau vanwege het gebruik van de kwaliteitsmaterialen. Zo heeft de FB serie een koperen aansluiting, wordt er een T-koppeling bijgeleverd en is de serie te koop in 3 formaten. Zo heeft de Maro FB106 een ovale vorm en heeft de FB104 de vorm van een D, dat het uitermate geschikt maakt voor een wandcloset. De Maro FB108, tevens een van onze meestverkochte douchewc’s, is helemaal rond en past perfect op staande toiletpotten. Er past dus altijd een stroomloze bidetbril op uw toilet. Daarnaast is het design erg verfijnd zoals alleen Italianen dat kunnen maken en is de douchewc slechts 6cm hoog. Deze mechanische bidet toilet wordt ook vaak gekocht als vervanging voor de onhandige onhygiënische handdouches.

 

Maro_DItalia_stroomloze_douchewc

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie