Maro D’Italia DI600 douche wc op een wandcloset

Het is een tijdje geleden dat we onze pagina met installatiefoto’s hebben geupdate, maar hierbij weer een oplevering van onze bestverkochte douche wc, de Maro D’Italia DI600 douchewc. Deze keer was het een installatie op een wandcloset in een prachtige oude woning in Amsterdam Zuid. De klant heeft tevens haar closet geupdate met de randloze Villeroy & Boch Omnia Architectura wandcloset, die we als laagste set prijs aanbieden.

Installatie douche wc

De installatie van de douche wc had iets meer voeten in de aarde omdat het inbouwreservoir een ouderwetse bak was in plaats van bijvoorbeeld een UP320 inbouwreservoir. De oude bak was namelijk compleet van cement waardoor we extra leidingen hebben gemaakt via een achterkamer in plaats dat we dit achter de tegels konden wegwerken. Ook de elektriciteit is anders aangelegd vanwege het ontbreken van de lege ruimte achter de tegels. Alex, onze installateur en Chris, onze elektricien hebben flink hun best gedaan.  Al met al hebben we weer iemand blij gemaakt met een douchetoilet van Frissebips.

Ik wil ook een douche wc laten installeren. Wat kan ik het beste doen?

Als u ook overweegt een douche wc te kopen en u wilt weten wat er allemaal bij komt kijken als u de installatie laat uitvoeren door een van onze specialisten, neem dan contact op voor een toelichting of een vrijblijvende offerte. We bespreken stap voor stap de mogelijkheden en offreren altijd de scherpste prijs, met de kwaliteit in het oog! Stap nu ook over op comfort en hygiëne en koop een douchewc!

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie