De Koreaanse Coway bidet toilet

In Zuid Korea is de bidet toilet en zeker de douchewc’s van Coway de normaalste zaak van de wereld. De Coway BA13 zult u vaak tegenkomen in huishoudens, restaurants en hotels. En misschien kent u Coway nog niet, maar dit is het Philips van Zuid Korea en zelfs in Nederland zijn ze bekend van slow juicers en luchtreinigers. Deze klanten kende toevallig het merk en kozen vandaar voor deze douche-wc.

In twee versies, de Coway bidet toilet past altijd.

De Coway Japanse toilet is verkrijgbaar in twee versies, round & elongated, zodat er altijd wel een versie past. Bij Frissebips hoeft u ook niet extra te betalen voor een ovale / elongated versie, deze zijn beiden dezelfde prijs. In het geval van deze klant paste – gezien de maatvoering van de toilet – de ronde versie het beste dus deze is door een van onze installateurs geplaatst.

De installatie van de Coway bidetdouche verliep snel en eenvoudig, we hebben tevens de elektriciteit achter de wand kunnen wegwerken zodat de esthetiek gewaarborgd bleef. Ook was de wateraansluiting eenvoudig te realiseren waardoor de installatie vlot verliep. De klant was zeer blij met het feit dat ze nu een wc met sproeier heeft en haar comfort is toegenomen, helemaal nu de winter begint en een koude bril verruilt is voor een verwarmde bril.

Stapt u al over op het bidet toilet?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie