Installaties Vitra V-Care Comfort douchewc

Foto overzicht: We hebben sinds de introductie een ruim aantal Vitra V-Care douchewc’s mogen installeren en vanwege het design van de V-Care heeft elke badkamer een mooie upgrade gekregen. De winnaar van de Red Dot Design Awards 2015 is qua esthetiek uniek en dit hebben onze klanten ook opgemerkt. Want de V-Care is in trek.

Tevens is het goed om te weten dat de installatie van de Vitra V-Care eenvoudiger is dan andere douchewc’s in dit prijs/kwaliteitssegment en zijn onze klanten erg tevreden over alle aspecten die men terug heeft gevonden op de Vitra V-Care bidet toilet. De V-care is er namelijk in twee uitvoeringen, een Essential en een Comfort versie, waarbij de laatste is voorzien van een föhn, twee massagestanden van de sproeier en een automatisch openen en sluitende bidetbril.

Hier een overzicht van een aantal foto’s van onze installaties en die van onze klanten, zodat u een goed beeld krijgt hoe de Vitra Vcare douche wc er straks uitziet in uw badkamer of toilet.

En hier vindt u een overzicht van de functies van de Vitra V-Care douche wc, de handleiding en diverse video’s over de eigenschappen en installatie van de VCare douchetoilet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie