Installatie Geberit AquaClean Mera Comfort Wit

Alweer een installatie van de veelverkochte Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc, dit keer in de kleur wit. Zelf geven wij ook de voorkeur aan de Mera Comfort douchetoilet met wit uitgevoerde onderplaat om de volgende redenen. Het is eenvoudiger te reinigen en je ziet er geen wtaervlekken op. Dit in tegenstelling tot een chrome onderkap. Tevens kan de chrome plaat ook tegelkleuren spiegelen en kan het afleiden omdat de chromen kap best aanwezig is. Aan de andere kant, als u een donkere of zwarte badkamer heeft, dan siert een chrome plaat uw badkamer meer op dan een witte plaat.

Gelukkig kun je bij Frissebips eenvoudig een witte of chrome versie van de Aquaclean Mera kopen. En dat zonder gekke prijsverschillen zoals bij sommige andere aanbieders. En we installeren de douche-wc uiteraard ook, zonder breek of hakwerk.

Hieronder de installatie van dit prachtig staaltje vakmanschap. We zijn fan van de AquaClean Mera douchewc vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen, zachte lijnen en vloeiende overgangen. We zijn tevens zeer te spreken over alle technologie en aansluitingen voor water en elektriciteit die zich achter een elegante chromen kap bevinden. Ook de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie en de innovatieve TurboFlush spoeltechnologie spreekt tot onze verbeelding.

Wat vindt u van de Geberit Mera douchetoilet? Bekijjk hier alle functies op een rij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie