Grohe Sensia Arena douche-wc installatie

Grohe Triple VortexInstallateur Alex van Frissebips heeft met veel plezier de eerste Grohe Sensia Arena douche-wc met type nummer 39354SH0 mogen installeren bij een klant in het oosten van het land. Deze klant wilde optimale kwaliteit voor een lage prijs en dat vond hij in de Grohe Sensia Arena douchewc. Deze douchetoilet heeft erg veel functies, is Duitse kwaliteit met Japanse technology en omdat de bidetbril en wandcloset gemaakt zijn voor elkaar, is het een esthetisch duo. En voor de prijs van deze Grohe Sensia Arena, heeft de klant er een superieure douchewc bij.

Verloop van de installatie

De installatie van de Sensia Arena verliep wat roestiger dan verwacht vanwege dat de huidige installatie van een staande toilet moest worden omgebouwd naar een wandcloset. Maar voor onze Alex was dat uiteraard geen probleem. Allereerst is er met een aansluitgarnituur een wandcloset aansluiting gemaakt waarna we het Grohe Rapid SL (voor douchewc’s) inbouwreservoir hebben geplaatst. Met een speciale voorwand is het inbouwreservoir afgebouwd, zodat de eigenaar van het huis straks verder kan verbouwen. Uiteraard wordt dan nog de betimmering betegeld. De drukknop is een Grohe Sensia Skate, die perfect paste bij de vorm van de Arena douchetoilet.

Zie hier het eindresultaat met de vriendelijke kanttekening dat de rest van de badkamer ook nog wordt verbouwd, dus het misschien op de foto een beetje gek eruit ziet!

Ook een Grohe Sensia Arena douchewc / 39354SH0 kopen of wilt u weten wat de kosten zijn van de installatie van de Sensia Arena Spalet? Kijk dan in onze douchewc shop of neem even contact met ons op voor een offerte. We bieden de laagste prijs voor de Grohe Sensia Arena douchewc.

Groetjes,

Team Frissebips!

1 reactie

  1. Hi,

    Wij hebben interesse in de Grohe Sensia Arena douche wc. Als wij die bij jullie willen kopen inclusief installatie, wat zou dat dan kosten?

    Vriendelijke groet, Susanne

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie