Beoordeling Maro FB108 mechanische douchewc door Willem Klunder:

 

Beste Roy,

Het nieuwe T-stuk is gemonteerd, de bril met douche wc werkt perfect. Mijn vrouw haar zelfredzaamheid bij de stoelgang is erg vergroot. Wat ons allebei nog steeds verbaasd is niet alleen het goed functioneren van de mechanische douche wc. Maar ook jullie hele goede service. Het T-stuk wat echt volledig buiten jullie schuld stuk was gegaan zodat de bril voor ons niet meer te gebruiken was. Kreeg ik op de vraag om een nieuwe binnen het uur een mail van jou waarin je mij liet weten dat het niet op voorraad was. Maar dat je het uit een compleet set had genomen en het op de post had gedaan met de mededeling dat jullie dit kosteloos deden de volgende dag was het in ons bezit. Of ik dan een review op jullie site wilde schrijven wat ik ondertussen een keer of 10 heb geprobeerd maar het lukt mij niet vandaar deze mail die jullie dan misschien voor mij willen plaatsen.
Ik ben door een bevriende kennis bij jullie gekomen hij was verbaasd dat ik jullie producten niet kende en vertelde mij dat hij wel 5 van die brillen in gebruik heeft. Zowel in zijn privé als zakelijk en in zijn vakantiehuis. Ik had hem verteld over de verminderde zelfredzaamheid van mijn vrouw en dat ik haar zelfs met de stoelgang moet helpen. Thuisgekomen direct jullie site bezocht en mede door de informatie van die kennis heb ik direct de Maro FB108 bril besteld afgerekend en de volgende dag zaterdag morgen werd deze geleverd. Nogmaals wil ik benadrukken dat alles in goede staat is afgeleverd dat buiten jullie schuld de koppeling is kapot gedraaid.
Dat jullie op deze manier kosteloos jullie verantwoording hebben genomen vind ik ongelooflijk. Had ik de kosten + verzending moeten betalen dan had ik jullie nog geroemd voor de goede service die mijn vrouw en ik mochten ontvangen. Wij vinden het een lichtpuntje dat er nog bedrijven en mensen zijn als jullie. Zowel mijn vrouw als ik zijn na een leven van werken nu hulpbehoevend mijn vrouw krijgt iedere morgen verpleegkundige hulp. De rest van de dag mag ik alles zelf doen. De hulp die wij krijgen is minimaal van daar het lichtpuntje. Ik hoop dat jullie hier iets van kunnen maken voor jullie site.

Met vriendelijke groet,

 

Fam.W. Klunder